Cover Restoration Sales

Welkom bij Nout Classic Cars

“vakmanschap onderscheidt ons”

“De passie voor klassieke auto’s zit in mijn DNA. Opgegroeid in het autobedrijf van mijn ouders werkte ik al jong aan auto’s. Op mijn 18e restaureerde ik mijn eerste klassieker en vanaf dat moment ben ik er niet meer mee gestopt. Mijn hobby is echt mijn werk geworden.”

– André Nout, eigenaar Nout Classic Cars

Wij zoeken klassiekers en oldtimers! Ook consignatieverkoop.

Building2
Showroom

Vakmanschap onderscheidt ons.

Een klassieke auto is een kostbaar bezit welke met zorg moet worden behandeld. Of het nu gaat om een volledige body-off restauratie, deelrestauratie of preventief onderhoud. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij laten de oorspronkelijke allure weer volledig tot leven komen en houden uw klassieker in topconditie.

Onderhoud & reparatie

Periodiek onderhoud is altijd aan te raden voor een auto en zeker voor klassiekers. Voor minder slijtage, een hogere betrouwbaarheid en langere levensduur. Wij verzorgen dit voor u, evenals de APK, wanneer dit van toepassing is op uw klassieker. Tevens de daaruit voortvloeiende reparaties, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Plaat & spuitwerk

In onze moderne spuitinrichting zorgen wij ervoor dat uw klassieker weer als vanouds zal glanzen. In het geval van een restauratie wordt de body na demontage van de losse onderdelen volledig ontlakt. Het plaatwerk wordt waar nodig hersteld, vervangen of, indien noodzakelijk, door onszelf gemaakt. Ook het repareren van schade behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens wordt het geheel met conventionele laksystemen in de gewenste kleur gespoten.

Montage & techniek

Na het spuitwerk wordt alle techniek weer perfect opgebouwd. Het doel is zoveel mogelijk originele onderdelen in ere te herstellen, maar wij verzorgen ook diverse upgrades om het rijden in het hedendaagse verkeer aangenamer en veiliger te maken. Denk aan een moderne vijfversnellingsbak, elektrische stuurbekrachtiging en aanpassingen aan rem- en koelsysteem.

In- & verkoop

Wij kopen en verkopen zelf auto’s, maar kunnen ook elke gewenste klassieker voor u opzoeken, eventueel compleet met import vanuit het buitenland en het verzorgen van een Nederlands of Belgisch kenteken.

In onze showroom presenteren wij onze collectie, bestaande uit eigen voorraad en auto’s in consignatieverkoop. Er is altijd een gevarieerd aanbod aanwezig die u in alle rust kunt bekijken.

Over ons

Nout Classic Cars restaureert klassieke auto’s voor particuliere en zakelijke cliënten in binnen- en buitenland. Ons enthousiaste team wordt gekenmerkt door vakmanschap en jarenlange ervaring.

Wij behandelen uw klassieker alsof het de onze is. Vanuit onze werkplaats met showroom in Dirksland verzorgen wij alle soorten restauraties, evenals schadeherstel, (motor)onderhoud en interieurwerkzaamheden.

Nout Classic Cars Over Ons Foto

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.