Mercedes 280 SL Pagode

Specificaties

Prijsโ‚ฌ 129.500,–
Tellerstand20.946 km
Bouwjaar09 1970
Aantal geproduceerd
StatusBeschikbaar
Motor6 cilinder
Vermogen170 pK
Motor inhoud2.8 liter
TransmissieAutomatisch
Opmerkingen
ChassisCabriolet + hardtop
Kleur exterieurRood
Kleur interieurBeige leder
Wielen14 inch lichtmetaal
Chassisnummer

Mercedes 280 SL Pagode

Wederom kunnen wij u ( namens de eigenaar ) een bijzonder mooie Mercedes SL pagode aanbieden. Recent body off gerestaureerd waarbij niet naar budget is gekeken. De pagode staat bekend om zijn uitstekende rijeigenschappen, en dankt zijn bijnaam aan de optische overeenkomst met de Chinese pagode daken. Als opvolger van de wat onder gemotoriseerde 190 SL beschikt deze serie over de veel krachtigere zescilinder motoren en de auto die wij u hier aanbieden is uitgerust met de sterkste variant, de 280. De typeaanduiding staat voor de cilinderinhoud van 2.8 liter en deze motor levert hiermee een vermogen van zoโ€™n 170 pk. Ruim voldoende om de 1360 kg wegende auto over de mooiste stuurmanswegen te rijden, waarbij ook de โ€œ autobahn โ€œ geen enkel probleem is. Deze Mercedes is ook nog eens uitgerust met een automatische versnellingsbak waardoor u extra comfortabel van A naar B rijdt. U heeft hierbij de keuze tussen een stalen hardtop voor de mindere dagen, of bij zomerse temperaturen voor de softtop die zich in enkele ogenblikken laat openen en sluiten en zeer strak weggewerkt zit onder de metalen afdekking.

Na de restauratie is er nog nauwelijks met de auto gereden, waardoor de nieuwe eigenaar een onberispelijke en onbeschadigde auto in bezit krijgt welke hij of zij nog helemaal zelf naar zijn of haar hand kan zetten en inrijden. De kleurencombinatie is prachtig en zeer chique te noemen, en overal vind u de kwaliteit en het vakmanschap van de restauratie terug.

Bij de auto zit een mooi fotodossier van de restauratie waarop goed is te zien hoe grondig men te werk is gegaan. Wij zijn ervan overtuigd dat deze auto garant gaat staan voor vele plezierige en veilige kilometers, en aan deze prijs is het welhaast onmogelijk om in eigen beheer eenzelfde auto te ( laten ) maken. Komt u gerust langs bij ons in de showroom, wij laten u graag deze parel zien of nemen u mee op een proefrit.

Ik ben geรฏnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.