"vakmanschap onderscheidt zich"

Nout Classic Cars B.V.
Watertoren 14 
3247 CL  DIRKSLAND 
Tel: +31 (0)6 54 65 68 99
info@noutclassiccars.nl
Bezoek showroom alleen op afspraak

Wij zoeken klassiekers en oldtimers! Ook consignatieverkoop.

NOUT CLASSIC CARS B.V.

Hoe gaat een restauratie in zijn werk?

Natuurlijk moet er eerst een geschikte auto zijn om te kunnen gaan restaureren. Niet ieder object is per definitie geschikt. Wij kunnen een auto voor u opzoeken of u levert zelf een geschikte auto aan. Vervolgens gaan we een budget bepalen alsmede het gewenste eindresultaat bespreken. Lak- en interieurkleur worden bepaald en accessoires en gewenste of benodigde aanpassingen worden besproken.

Een precies eindbedrag is natuurlijk moeilijk te bepalen. De ervaring heeft geleerd dat er vaak onverwachte dingen naar boven komen. Meestal kunnen wij echter wel een goede richtprijs geven.

Voor de duur van de restauratie bepalen we een geschatte tijd. Na de restauratie gaan we uitgebreid met de auto rijden en test-kilometers maken. Dit om er zeker van te zijn dat uw auto ook echt naar behoren functioneert.

U bent van harte welkom om tijdens de restauratie bij uw auto te komen kijken en foto’s te maken. Ook zal het soms nodig zijn een tussentijdse evaluatie te maken of overleg te plegen over de vorderingen en voortgang van de restauratie en het uitvoeren van specifieke wensen.

Jaguar upgrades

Onze ervaring met Jaguar restauraties en ons enthousiasme waarmee wij het rijden van een klassieke Jaguar benaderen hebben ertoe geleid dat wij een uitgebreid programma “upgrades” aan kunnen bieden.

 

 

 

Antwerp Classic Salon

Van 6 t/m 8 maart 2020 zijn wij weer aanwezig op de Antwerp Classic Salon.

Kijk voor meer informatie op pagina beurs.

 

 

 

 

Restauratie

Na de restauratie gaan we uitgebreid met de auto rijden en test-kilometers maken. Dit om er zeker van te zijn dat uw auto ook echt naar behoren functioneert. U bent van harte welkom om tijdens de restauratie bij uw auto te komen kijken en foto’s te maken.

 

 

 

© Copyright 2015 Nout Classic Cars. Deze site wordt gehost door Digiad Webdesign en Hosting.
Alle foto's, logo's en tekst op deze website zijn eigendom van Nout Classic Cars B.V. en kopiëren en/of verspreiden is strafbaar! Privacyverklaring klik hier