Porsche 911 Targa

Specificaties

Prijs€ 52.500,–
Tellerstand44.637 km
Bouwjaar06 1974
Aantal geproduceerd
StatusBeschikbaar
Motor6 cilinder boxer
Vermogen150 pK
Motor inhoud2.7 liter
TransmissieHandgeschakeld
Opmerkingen
ChassisTarga
Kleur exterieurRood
Kleur interieurZwart leder
Wielen15 inch lichtmetaal
Chassisnummer

Porsche 911 Targa

Voor wie een buitengewoon leuke en goede rijdersauto zoekt hebben we hier een mooie buitenkans. Deze 1974 911 2.7 ltr Targa verkeert in technisch bijzonder goede conditie. Rijdt perfect en is zeer geschikt voor ( tour ) rally’s en andere ritten over de mooiste stuurmanswegen.

De auto is sinds 2016 in Nederland en profiteert van zeer recent groot onderhoud inclusief motor revisie, rem revisie, nieuwe koppeling, stoelen opnieuw gestoffeerd, etc. Facturen van deze werkzaamheden voor meer dan 20.000 euro zijn aanwezig.

Dit is een uitgelezen kans om in te stappen in het Porsche rijden en het gevoel te ervaren van het rijden met de zes cilinder boxer en het daarbij behorende kenmerkende geluid. We moeten ons sterk vergissen wil men daarna niet gegrepen worden door het 911 virus! Ook de prijsstelling is uitermate interessant.

We nodigen u graag uit om nader kennis te komen maken met deze Porsche, deze staat in onze showroom te wachten op een bezichtiging en proefrit.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Popup Builder Mailchimp extension requires authentication.