Mercedes AMG GT-C roadster edition 50

Specificaties

Prijs€ 190.000,–
Kilometerstand10.000 km
Bouwjaar3 2018
Aantal geproduceerd
StatusOnder optie
MotorV8 biturbo
Vermogen557 pk
Motornummer
Motor inhoud4.0 liter
TransmissieAutomatisch
ChassisCabriolet
Kleur exterieurGrafietgrijs Magno
Kleur interieurZwart/grijs leder
Wielen20 inch lichtmetaal
Chassisnummer

Mercedes AMG GT-C roadster edition 50

Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van AMG werd de GT-C in een speciale uitvoering geleverd, de zogenaamde edition 50. herkenbaar aan de fraaie lakkleur grafietgrijs magno matzwart waarin ons exemplaar werd afgeleverd. Tevens heeft de auto diverse in- en exterieurdetails.

De roadster welke wij u namens de eigenaar mogen aanbieden heeft slechts 10.000 km gereden en verkeert derhalve in nieuwstaat! Als extra bescherming is de matzwarte lak nog volledig in transparante beschermfolie gewrapt. De rijbeleving is absoluut indrukwekkend! Reeds bij het starten wordt direct duidelijk dat dit een serieuze sportauto is. 0-100 km in slechts 3,7 seconden en een top van ruim boven de 300 km/h. Het geluid dat deze V8 biturbo daarbij produceert is magistraal. Wat is nu een betere manier om hiervan te genieten dan met het dak open. Uiteraard is deze jubileum editie voorzien van alle mogelijke opties en luxe.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom om nader kennis te maken met deze supercar.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.