Aston Martin DB2/4 MK1 RHD

Specificaties

Prijs
Kilometerstand14316 mijl
Bouwjaar1954
Aantal geproduceerd463
StatusVerkocht
Motor6 cilinder in lijn
Vermogen140 pk
Motornummer
Motor inhoud2900 cc
TransmissieHandgeschakeld
ChassisSaloon
Kleur exterieurGroen
Kleur interieurBeige leder
Wielen16 inch chrome spaakwielen
ChassisnummerLML-770

Aston Martin DB2/4 MK1

Altijd al de wens gehad om eens mee te rijden in de Mille Miglia? Dan zou dit wel eens een uitermate geschikte kanditaat kunnen zijn. Wat een op en top Engels verschijning is deze Aston Martin DB2/4 MK1. Afkomstig uit 1954 en volledig origineel. 28 jaar geleden werd deze dame door de huidige eigenaar aangekocht bij de Four Ashes garage in Stratford Upon Avon.

Vanaf de dag van aankoop werd een zeer uitgebreid logboek bijgehouden met alles wat er aan de auto werd gedaan en ook alles wat er mee werd gedaan. Want we kunnen rustig stellen dat deze auto werd gebruikt waarvoor ze is bedoeld; genieten van vele mooie ritten. Talloze evenementen en ritten werden voltooid en de daarvoor benodigde “rally” hulpmiddelen zijn aanwezig. Het resultaat is een bijzonder fijn rijdende en betrouwbare reisgezel die je als het ware als een handschoen aantrekt.

De Aston staat ongeduldig in onze showroom te wachten op een nieuwe “caretaker” die haar meeneemt op de volgende reis. We nodigen u uit om haar te komen bekijken, het vele centimeters dikke dossier door te lezen en tenslotte zelf de ondervinden wat een heerlijke rijdersauto dit is.

Ik ben geรฏnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.