Volkswagen Kever Cabriolet

Specificaties

Prijs€ 39.000,–
Tellerstand53.475 km
Bouwjaar06 1979
Aantal geproduceerd
StatusBeschikbaar
Motor4 cilinder
Vermogen48 pK
Motor inhoud1600cc
TransmissieHandgeschakeld
Opmerkingen
ChassisCabriolet
Kleur exterieurWit
Kleur interieurWit
Wielen15 inch lichtmetaal ATS
Chassisnummer

Volkswagen Kever cabriolet

Deze kever cabriolet uit 1979 valt direct op door zijn super mooie kleurstelling! Wat een leuke verschijning voor zomerse ritten. De auto is keurig gerestaureerd en verkeert derhalve in prima conditie.

De 1600cc motor met injectie zorgt ervoor dat de auto met gemak door het hedendaagse verkeer beweegt en door de luchtkoeling rijdt u ook op warme dagen zorgeloos. Geen stress over warm wordende radiateuren en oververhitte motor.

De carrosserie werd aan de buitenzijde overgespoten, het interieur werd vervangen en is uitgevoerd in wit vinyl, evenals de nieuwe witte softtop. Verder is de auto uitgevoerd met ATS velgen, maar de originele stalen velgen zijn ook aanwezig.

Samengevat bieden wij u hier een bijzonder leuke cabriolet aan tegen een interessante prijs. Komt u naar onze showroom om hem te komen bekijken? We vertellen u er graag meer over onder het genot van een kop koffie.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Popup Builder Mailchimp extension requires authentication.