Volkswagen Golf I Cabriolet

Specificaties

Prijs€ 19.500,–
Kilometerstand42.500 Km
Bouwjaar1993
Aantal geproduceerd
StatusBeschikbaar
Motor4 cilinder
Vermogen
Motornummer
Motor inhoud
TransmissieHandgeschakeld
ChassisCabriolet
Kleur exterieurBordeaux rood
Kleur interieurGrijs
WielenLichtmetaal
Chassisnummer

Volkswagen Golf I Cabriolet

“Only once original”, dat is zeker van toepassing op deze ongelooflijk mooie en originele Golf Cabriolet in quartet uitvoering. Dit moet wel één van de mooiste exemplaren zijn die op dit moment op de markt is.

In 1993 nieuw verkocht door VW dealer Van Geest op ons eiland Goeree-Overflakkee. De vrouw van de eerste eigenaar gebruikte hem alleen ‘s zomers en dit was ook het geval bij de tweede eigenaar. Deze auto heeft vanaf nieuw nooit buiten geslapen en dat is te zien aan de perfecte nieuwstaat waarin hij verkeert. Werkelijk alles is in topconditie en compleet onbeschadigd. Rondom eerste lak en voorzien van alle accessoires. compleet set onderhouds- en instructieboekjes, netjes en volledig afgestempeld. Deze Golf verdient absoluut een echter liefhebber als volgende eigenaar. Wij dagen u uit om een beter exemplaar te vinden.

Graag laten wij deze auto uitgebreid aan u zien tijdens een bezoek aan onze showroom en nemen wij u mee voor een korte tour over ons mooie eiland. Rijplezier verzekerd!

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.