Triumph TR6 PI

Specificaties

Prijs27500
Kilometerstand29749 km
Bouwjaar07-1972
Aantal geproduceerd13702
StatusBeschikbaar
Motor6 cilinder
Vermogen150 Pk
MotornummerCP752514E
Motor inhoud2400 cc
TransmissieHandgeschakeld +overdrive
ChassisCabriolet
Kleur exterieurBlauw
Kleur interieurZwart/grijs
Wielen15 inch chrome spaakwielen
ChassisnummerCP75166LP

TRIUMPH TR6 PI

Wat staat zijn donkerblauwe kleur deze Triumph fantastisch! We zoeken altijd naar dat ene pareltje, maar zijn echt enthousiast over de aanschaf van deze Triumph.

Deze modellen TR werden veelal geïmporteerd vanuit de USA maar voor de verandering is dit een origineel Europees exemplaar met Lucas injectie. Nieuw geleverd in Duitsland en momenteel voorzien van een Oostenrijkse registratie. De auto is, ondanks het feit dat het een oudere restauratie betreft nog altijd in een prachtige staat. Inbegrepen is een zeer uitgebreid dossier met vele rekeningen en andere informatie, evenals alle mogelijke werkplaatshandboeken, parts manuals etc.

Recent is de auto voorzien van een compleet set nieuwe tapijten en is de gehele techniek geserviced. De body verkeert in topstaat met mooie strakke panelen en passingen en ook de chrome velgen zijn onberispelijk. De PI modellen hadden een motor met 150 pk en zijn dankzij de overdrive lekker sportief te rijden. Dat laatste doet deze auto dan ook perfect, de sound van de zescilinder werkt verslavend en zorgt ervoor dat als je eenmaal bent vertrokken, je niet meer wilt stoppen. Alles voelt vertrouwd aan en als het weer wat minder word is de softtop in een handomdraai gesloten.
Een TR6 in deze complete uitvoering en staat is moeilijk om te vinden en we mogen het gerust een buitenkans noemen om in het bezit te kunnen komen van deze topklassieker.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Chrome spaakwielen

Overdrive

Motolita stuur

Retrosound radio

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.