Triumph TR3A

Specificaties

Prijs€ 47.500,–
Kilometerstand00381 mijl
Bouwjaar1961
Aantal geproduceerd
StatusOnder optie
Motor4 cilinder lijn
Vermogen
Motornummer
Motor inhoud2200 cc
TransmissieHandgeschakeld
ChassisCabriolet
Kleur exterieurGroen
Kleur interieurSuede groen
Wielen15 inch lichtmetaal
ChassisnummerTS-58552-L

Triumph TR3A

Wat een plaatje is deze Triumph TR3A! In de periode 2006-2013 werd hij geheel gerestaureerd door Nederlandse specialisten. De totale body werd geplaatwerkt en van onder tot boven herspoten in zijn lichtgroen kleur. Alle techniek werd gereviseerd en gerestaureerd en hierna werd de auto voorzien van vele upgrades. Aansluitend werd de auto afgebouwd waarbij een topkwaliteit interieur met softtop werd gemaakt door Toncar bekledingen. Mooi contrasterend in suede green. Er is een dossier aanwezig met vele foto’s en rekeningen.

Door omstandigheden is er met de TR na de restauratie nauwelijks gereden. Na aanschaf is er bij ons nog een EZ powersteering systeem geplaatst met een nieuw Motolita stuur. Dankzij de licht getunede motor rijdt deze Triumph fantastisch. Klaar voor vele kilometers rijplezier bij de nieuwe eigenaar.

Wij kunnen u deze auto aanbieden tegen een fractie van de totale kosten die er in zijn geinversteerd. U bent van harte welkom om hem eens aan de tand te voelen.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.