Scania LB81 1976 – origineel Nederlandse auto

Specificaties

Prijs
Kilometerstand430.652 km
Bouwjaar4 1976
Aantal geproduceerd
StatusVerkocht
Motor6 cilinder
Vermogen205 Pk
Motornummer
Motor inhoud
TransmissieHandgeschakeld 10 versnellingen hoog en laag
ChassisVrachtwagen Trekker
Kleur exterieurRood
Kleur interieurZwart met beige stoelen
Wielen
Chassisnummer

Scania LB81 – origineel Hollandse auto

Wij zijn verheugd om een keer geen klassieke auto maar een klassieke vrachtauto in de verkoop te hebben! Namens onze klant bieden wij deze Scania LB81 uit 1976 te koop aan. Dit type Scania werd in zijn tijd voornamelijk gebruikt voor binnenlands vervoer en kreeg veel goede beoordelingen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. De motor is een 6-cilinder motor met 205 pk. De versnellingsbak heeft 10 versnellingen met hoog en laag. De auto is rondom voorzien van bladveren. Er zijn 2 nieuwe accuโ€™s gemonteerd en los bijgeleverd worden een nieuwe set spatlappen en 2 vervangende hendels voor de 2 stoelen. De auto is vrij van wegenbelasting omdat hij ouder is dan 40 jaar, bij gebruik als hobbytruck.

Hij is 4 jaar geleden met veel passie gerestaureerd, deels door de vorige eigenaar en deels door Onderwater Truckrestauratie. Omdat er bijna niet met de auto werd gereden is deze door de eigenaar ingeruild bij de firma Korenblik Trucks in Zutphen alwaar de huidige eigenaar hem heeft aangekocht. Momenteel verkeert deze Scania nog steeds in goede conditie. De auto is bijvoorbeeld zeer geschikt voor ombouw tot camper. Als je een beetje handig bent of het geld ervoor (over) hebt om dit te (laten) doen, krijg je wel echt een bijzondere camper waarmee aandacht en bewondering gegarandeerd zal zijn als je het kampeerterrein op rijdt! Dit type wordt niet vaak te koop aangeboden, dus voor een liefhebber is dit exemplaar echt een buitenkans.

Ik ben geรฏnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.