Porsche 993 Carrera 4 cabriolet

Specificaties

Prijs
Kilometerstand142.250 km
Bouwjaar1996
Aantal geproduceerd
StatusVerkocht
Motor6 cilinder boxer
Vermogen280 Pk
Motornummer
Motor inhoud3600 CC
TransmissieHandgeschakeld
ChassisCabriolet
Kleur exterieurAnthraciet metallic
Kleur interieurZwart leder
WielenLichtmetaal 18 inch
Chassisnummer

Porsche 993 Carrera 4 cabriolet

De laatste luchtgekoelde Porsche! Dat is hoe de 993 door de echte liefhebbers altijd wordt omschreven, en is degene die men het liefst aanschaft. Maar deze 993 Carrera 4 cabriolet behoort toch zeker tot de mooiste en fijnste specificatie die op het verlanglijstje staat.

Zwart metallic met zwart leder en zwarte softtop, het zogenaamde tripleblack. Eén van de mooiste combinaties en zeer gezocht. In cabrioletuitvoering nog fijner om met mooi weer van het prachtige uitlaatgeluid te genieten. Kosten noch moeite zijn gespaard door de huidige eigenaar om de perfecte auto te vinden en daarna nog verder te perfectioneren.

Ten eerste is deze auto geheel schadevrij, onbeschadigd en ongelooflijk goed gedocumenteerd. Alle service-, onderhouds- en instructieboekjes zijn aanwezig en compleet ingevuld. Alle eigenaren zijn bekend en van alle werkzaamheden zijn de rekeningen aanwezig in een dik dossier. Het rijden met deze auto is verslavend. Alle techniek werkt perfect en de auto stuurt bijzonder strak en is in deze configuratie ook nog eens een zeer waardevaste investering.

Wij dagen u uit om een beter exemplaar te vinden en nodigen u graag uit voor een bezichtiging.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.