Porsche 991 Carrera S cabriolet

Specificaties

Prijs
Kilometerstand93800 km
Bouwjaar03 2012
Aantal geproduceerd
StatusVerkocht
Motor6 cilinder boxer
Vermogen400 pk
Motornummer
Motor inhoud3800 cc
TransmissieAutomaat PDK
ChassisCabriolet
Kleur exterieurAnthracite brown metallic
Kleur interieurBruin leder
WielenLichtmetaal
Chassisnummer

Porsche 991 Carrera S cabriolet

In maart 2012 werd deze Porsche afgeleverd aan de eerste eigenaar door Porsche Centrum Rotterdam. De kleurencombinatie vinden wij één van de mooist denkbare. En ook de optielijst werd uitgebreid aangevinkt. Sport chrono pakket, uitgebreid leerpakket, sportuitlaat, Bose geluidsinstallatie, uitgebreid elektrisch verstelbare stoelen, u kunt het zo niet opnoemen of deze Porsche heeft het. De prachtig gestylde velgen maken het geheel compleet. Aanwezig zijn zowel zomer- als winderbanden.

Het onderhoud is bij Porsche dealers verricht en is keuring afgestempeld in het compleet aanwezige onderhoudsboekje. De algemene staat is keurig verzorgd en de auto is geheel schadevrij. Een betere manier om van de zomer te genieten is nauwelijks denkbaar.

Deze Porsche staat bij ons klaar in de showroom. U bent van harte welkom om hem een nader te bekijken of aan de tand te voelen.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.