Porsche 944

Specificaties

Prijs€ 19.000,–
Tellerstand88.798 km
Bouwjaar12 1983
Aantal geproduceerd
StatusBeschikbaar
Motor4 cilinder
Vermogen163 pK
Motor inhoud2,5 liter
TransmissieHandgeschakeld
Opmerkingen
ChassisCoupé
Kleur exterieurGroen metallic
Kleur interieurZwart
Wielen15 inch lichtmetaal
Chassisnummer

Porsche 944

In 1982 bracht Porsche een nieuw model op de markt, de 944. Bedoeld als opvolger van de 924, met als voornaamste kenmerk de uitgeklopte spatborden en nu voorzien van een 2,5 liter 4 cilinder motor. Het model werd direct goed ontvangen door het publiek en aan het einde van de modelreeks waren er meer dan 160.000 geproduceerd.

De auto die wij hier namens de eigenaar mogen aanbieden is er een uit 1983, dus van de eerste serie.

Deze is nieuw in Nederland geleverd en is reeds zeer lang in het bezit van dezelfde familie. Na jarenlang trouw dienst te hebben gedaan werd besloten om in 2012 de auto te laten restaureren.

De buitenkant werd volledig blank gemaakt waarna hij van een mooie nieuwe laklaag werd voorzien. Ook binnenin werd alles wat niet goed meer was aangepakt en de techniek werd opnieuw geserviced. De originele velgen werden gerestaureerd en van nieuwe banden voorzien en waar nodig werden alle rubbers vervangen. Tot op de dag van vandaag staat de auto er prachtig bij en heeft nog niets van zijn originele uitstraling verloren. De rijkwaliteit is zoals je van een Porsche mag verwachten en de auto staat klaar voor nog vele jaren rijplezier. Het mooie van deze 944 is verder dat het er een is van de eerste serie welke de laatste jaren gestadig aan in waarde zijn gestegen. Lastig om een gezond en mooi exemplaar te vinden, maar als u op zoek bent naar dit model mag u deze zeker niet overslaan. Wij nodigen u graag uit om hem in onze showroom te komen bekijken.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.