Porsche 911 T Targa 1970

Specificaties

Prijs
Kilometerstand
Bouwjaar1970
Aantal geproduceerd
StatusVerkocht
Motor6 cilinder boxdr
Vermogen
Motornummer
Motor inhoud2200 cc
TransmissieHandgeschakeld
ChassisTarga
Kleur exterieurIrish green
Kleur interieurZwart
WielenFuchs
Chassisnummer

Porsche 911 T Targa

Een Porsche 911 uit 1970 in originele conditie is altijd iets speciaals, maar als een auto zo goed is gedocumenteerd als deze 911 is dat absoluut uniek! Werkelijk de totale geschiedenis is bekend en bij de auto aanwezig. Het complete pakket service- en onderhoudsboekjes, radiohandleiding (Blaupunkt, nog altijd in de auto) en Hirchmann antennesleutels, krik en boordgereedschap. Alles is compleet en in nieuwstaat.

De eerste eigenaar Harrison C. Noyes (geboren 1922) kocht hem op 17-07-1970 bij Porschedealer Lathrop in Niantic Connecticut. De originele aanschaffactuur is aanwezig. Noyes bleef eigenaar tot 2003 waarna Paul Lorentzen de nieuwe eigenaar werd. Toen de heer Lorentzen in 2017 overleed kwam de auto uiteindelijk in 2018 bij de Nederlandse eigenaar terecht van wie wij hem recent konden kopen. Wellicht door dit beperkte aantal eigenaren verkeert de auto in de staat waarin hij zich nu bevindt: een echte tijdcapsule. Compleet origineel interieur en body. Slechts eenmaal in zijn leven aan de buitenkant overgespoten (bijzonder hoge kwaliteit!). Alles aan deze auto werkt perfect. In 2002 heeft de auto een complete motorrevisie gehad (factuur aanwezig). Volledig matching numbers en kleuren en 65.000 gedocumenteerde mijlen.

Dit is een absolute buitenkans om een zeldzaam origineel en ongerestaureerde 911 te verkrijgen.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.