Porsche 911 Carrera targa

Specificaties

Prijs€ 69.500,–
Kilometerstand57935 mijl
Bouwjaar1985
Aantal geproduceerd
StatusBeschikbaar
Motor6 cilinder
Vermogen228 pk
Motornummer
Motor inhoud3.2 liter
TransmissieHandgeschakeld
ChassisTarga
Kleur exterieurWit
Kleur interieurRood leder
Wielen16 inch Fuchs
Chassisnummer

Porsche 911 Carrera Targa

Een zomerse verschijning, dat is de beste omschrijving voor deze witte Carrera targa. Oorspronkelijk geleverd naar Amerika en sinds 2016 in Nederland. De huidige eigenaar kocht hem in 2021, maar de Porsche moet plaatsmaken voor een Italiaanse schone. Bij aanschaf werd gezocht naar een mooi origineel exemplaar en dat is zeker gelukt! De auto is compleet origineel, matching numbers, voorzien van onderhoudsboekje en de sticker onder de voorklep.

De 3.2 motor blijft een feest om naar te luisteren en om mee te rijden, zeker met het targadak er uit. De vijfversnellingsbak laat zich gemakkelijk bedienen en de auto rijdt mooi strak. Een zogenaamde “geburtskunde” komt ook bij de auto, welke de originaliteit nog eens bevestigd.

Deze Porsche komt mooi op tijd om dit voorjaar nog te genieten. Wij nodigen u graag uit in onze showroom voor een bezichtiging.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.