Porsche 911 Carrera 2.7

Specificaties

Prijs€ 85.000,–
Tellerstand34.220 mijl
Bouwjaar07 1975
Aantal geproduceerd2337
StatusBeschikbaar
Motor6 cilinder boxer
Vermogen175 pk
Motor inhoud2.7 liter
TransmissieHandgeschakeld
Opmerkingen
ChassisCoupé
Kleur exterieurOranje
Kleur interieurBeige
WielenFuchs 16 inch
Chassisnummer9115400375

Porsche 911 Carrera 2.7

De G serie 2.7 Carrera werd slechts geleverd in 1974 en 75. Ze waren herkenbaar aan de wat bredere carrosserie, verchroomde buitenspiegel en zwarte portiergrepen en ruitframes. Vaak werden deze US spec modellen met de mechanische injectie aangeduid als CIS. Europese uitvoeringen kregen de aanduiding MFI en waren met 210 pk krachtiger dan de Amerikaanse auto’s.

Deze Porsche is er een voor de Amerikaanse markt en valt op door zijn hele gave oranje kleur. Uiteraard springen de voor en achterklep direct in het oog, deze zijn speciaal gemaakt van super lichtgewicht carbon door de Nederlandse firma Krauwer design en zijn tegen meerprijs mee over te nemen. Ook de originele kleppen zijn bij de auto aanwezig, deze zullen bij verkoop worden gemonteerd.

Het lakwerk verkeert in super mooi conditie, de auto is van blank metaal opnieuw gespoten en is zeer strak. Foto’s van deze restauratie zijn aanwezig. De auto werd door de huidige eigenaar aangeschaft bij de Nederlandse Porsche specialist Porsche center Gelderland.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Popup Builder Mailchimp extension requires authentication.