Porsche 911 (964) Carrera 2 “sunroof delete”

Specificaties

Prijs
Kilometerstand152372 km
Bouwjaar03 1991
Aantal geproduceerd
StatusVerkocht
Motor6 cilinder
Vermogen184 KW
Motornummer
Motor inhoud3600 cc
TransmissieHandgeschakeld
ChassisCoupé
Kleur exterieurGroen metallic
Kleur interieurZwart leder
Wielen17 inch lichtmetaal
Chassisnummer

Porsche 911 (964) Carrera 2 “sunroof delete”

Wat een mooie kleur heeft deze, inmiddels klassieke, Porsche 964. Zijn herkenbare lijnen komen hierin echt heel mooi tot zijn recht en de auto trekt er de aandacht zeker mee naar zich toe. Tel daarbij het typische geluid van de luchtgekoelde zescilinder boxermotor op en je hebt het perfecte plaatje. Wat het nog leuker maakt is dat dit exemplaar handgeschakeld is. En het is de meest gewilde tweewiel aangedreven uitvoering. Ook de onderhouds- en servicehistorie is perfect.

De auto is nieuw geleverd in 1991 door Porsche Center D’ieteren in Brussel en vanaf nieuw zijn alle eigenaren bekend. Naast D’ieteren is de auto uitsluitend onderhouden door Porsche specialisten. In 2015 in hij naar Nederland gekomen en vanaf die tijd heeft hij 1 eigenaar gehad. Een zeer uitgebreid dossier met rekeningen is aanwezig en we kunnen gerust spreken van een perfect onderhouden auto. Dit maakt deze Carrera 2 tot een echte buitenkans. Een 964 in deze conditie en met deze historie wordt steeds moeilijker om te vinden. Een bezoek aan onze showroom en een proefrit zullen u zeker overtuigen!

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.