Morgan 4/4 2 seater

Specificaties

Prijs€ 38.500,–
Kilometerstand79.500 km
Bouwjaar10 1994
Aantal geproduceerd
StatusBeschikbaar
Motor4 cilinder
Vermogen93 kw
Motornummer
Motor inhoud1800 cc
TransmissieHandgeschakeld
ChassisCabriolet
Kleur exterieurConnaught green
Kleur interieurZwart leder
Wielen15 inch chrome spaakwielen
Chassisnummer

Morgan 4/4 2 seater

Op en top Engels, dat kun je deze Morgan zeker noemen. Handgemaakt in Malvern UK waar men nog altijd deze auto’s bouwt. Ondanks het klassieke uiterlijk is deze roadster wel degelijk voorzien van moderne techniek. De 1800 cc Ford Zetec motor zorgt voor betrouwbaarheid en stuwt de 1000 kg zware 2 zitter met gemak voort. Eigentijdse techniek in een klassiek jasje; de perfecte combi!

Ons exemplaar is gebouwd in 1994 en werd naar Duitsland uitgeleverd. Hij kwam in 2007 naar Nederland. De auto valt op door zijn vele opties en zijn mooie donkergroene kleur. In 2016 door de Nederlandse Morgan importeur Louwman verkocht aan de huidige eigenaar welke hem perfect heeft onderhouden. De km stand van 79.500 is hem nauwelijks aan te zien en de auto staat dan ook klaar voor nog vele jaren rijplezier. Tot de opties behoren o.a. brede chrome spaakwielen, walnut dashboard met klok, Motolita stuurwiel met aluminium naaf en naafkap, chrome randen om tellers en meters, overriders, sportuitlaat, bagagerek, zwart lederen stoelen met groene piping etc. etc.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging en een proefrit.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.