Mercedes AMG GT-R

Specificaties

Prijs€ 165.000,–
Tellerstand36374
Bouwjaar8 2017
Aantal geproduceerd
StatusBeschikbaar
MotorV8 biturbo
Vermogen585 pk
Motor inhoud4 liter
TransmissieAutomaat
Opmerkingen
ChassisCoupé
Kleur exterieurHellgrün metallic
Kleur interieurZwart leder
Wielen19/20 inch lichtmetaal
Chassisnummer

Mercedes AMG GT-R

Neemt u even de tijd om deze auto goed op u in te laten werken! De Mercedes AMG GT-R uit 2017 in de best mogelijke kleur, Grun Hell Magno wat een verwijzing is naar de bijnaam van de nurburgring “de groene hel “. Weet dat deze kleur u op een meerprijs kwam te staan van ruim 8000,- euro en alleen leverbaar was op de GT-R.

Het is in alle opzichten dan ook een heftige auto, met 70 kg minder gewicht dan de GT-C en voorzien van een uitgebreid assortiment technische en aerodynamische aanpassingen knalt hij in 3.6 seconden naar 100 km/h en heeft een topsnelheid van meer dan 300 km/h.

De auto die wij aanbieden werd nieuw afgeleverd in Duitsland in 2017 en is voorzien van een mooie lijst met opties. Het AMG Carbon exterior pakket, track pakket met de mooie diepe kuipstoelen, keramische remmen, en Burmester audio voor het geval dat u de geweldige roffel van de V8 met dubbele turbo’s eens af wil wisselen met bijvoorbeeld AC/DC’s highway to hell!

De staat van deze auto is werkelijk perfect, een echte kans voor de ware liefhebber om een topstuk uit het Mercedes gamma te verkrijgen.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.