Mercedes 300 CE-24 cabriolet

Specificaties

Prijs
Kilometerstand125304 km
Bouwjaar3 1993
Aantal geproduceerd
StatusVerkocht
Motor6 cilinder
Vermogen220 pk
Motornummer
Motor inhoud2962 cc
TransmissieAutomaat
ChassisCabriolet
Kleur exterieurAnthraciet grijs metallic
Kleur interieurGrijs leder
Wielen15 inch lichtmetaal
Chassisnummer

Mercedes 300 CE-24 cabriolet

Deze machtige Mercedes Benz staat ook bekend als W124. In cabrioletvorm is hij prima in staat om 4 personen comfortabel te vervoeren. Voorzien van de onverwoestbare 3 liter 24 klepper motor en automatische vijfversnellingsbak is hij het toppunt van Deutsche Grunklichtkeit!. Ook de kleurstelling is zeer chique, perfect op elkaar afgestemd.

Ons exemplaar is nieuwe afgeleverd in Duitsland in maart 1993. Reeds in 1999 werd hij in Nederland ingevoerd. Vanaf 2009 is hij in bezit geweest van de laatste eigenaar welke hem altijd heeft gekoesterd. Zoals op de foto’s duidelijk zichtbaar is, is er altijd zeer zorgvuldig met de auto omgesprongen. Van onder tot boven in perfecte schadevrije staat. Ook de documentatie is geheel compleet. Alle boekjes, toolkit, krik en reservesleutels, alles is in topstaat! Dit geldt ook voor de motorruimte en het interieur: smetteloos!

Een heerlijk auto om in de zomer te gebruiken maar ook perfect voor dagelijks gebruik. Graag laten wij u deze Mercedes zien tijdens een bezoek aan onze showroom en tijdens een proefrit.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Popup Builder Mailchimp extension requires authentication.