Mercedes 190 SL

Specificaties

Prijs€ 115.000,–
Tellerstand55.038 km
Bouwjaar1960
Aantal geproduceerd
StatusBeschikbaar
Motor4 cilinder
Vermogen105 pK
Motor inhoud1.9 liter
TransmissieHandgeschakeld
Opmerkingen
ChassisCabriolet
Kleur exterieurBlauw metallic
Kleur interieurZwart leer
Wielen13 inch stalen velgen
Chassisnummer

Mercedes 190 SL

Deze Mercedes 190 SL welke wij u namens de eigenaar mogen aanbieden werd oorspronkelijk nieuw uitgeleverd naar de USA in 1960. De originele kleur was elfenbein weis maar deze donkerblauw metallic Mercedes kleur Magntite blue staat hem prachtig!

Uit de USA periode is wat informatie over vorige eigenaren bekend, en ook de datenkarte is aanwezig. Na import in Nederland is de auto gerestaureerd en van deze werkzaamheden is een klein fotoverslag aanwezig.

De huidige eigenaar kocht de auto in 2013 bij the Gallery en hij heeft momenteel een Belgische registratie.

Na aanschaf werd de auto in 2017 aangeboden bij Mercedes classic in Felbach waar deze nog eens uitgebreid onder handen werd genomen. Foto’s en facturen van deze werkzaamheden voor ongeveer 45.000 euro zijn eveneens aanwezig.

Dit alles resulteert in een zeer fijn rijdende Mercedes in een bijzonder mooie conditie. De kwaliteit van het lakwerk is zeer mooi en strak, de bekleding is in prachtige conditie en de softtop werd bij Mercedes vervangen. Dit originele exemplaar heeft het Mercedes logo in de ruit, hetgeen eveneens voor alle ramen in de auto geldt. Ook de techniek is in top conditie, de auto rijdt, remt en schakelt super en staat garant voor nog vele kilometers rijplezier.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.