Mercedes 190 SL

Specificaties

Prijs
Kilometerstand60760 km
Bouwjaar7 1961
Aantal geproduceerd
StatusVerkocht
Motor4 cilinder
Vermogen
Motornummer
Motor inhoud
TransmissieHandgeschakeld
ChassisCabriolet
Kleur exterieurZilvergrijs
Kleur interieurBlauw leder
WielenStaal met velgdoppen
Chassisnummer

Mercedes 190 SL

Origineel Nederlands nieuw geleverd, sinds 1969 in bezit van de huidige eigenaar en compleet gebouwd door Mercedes specialist Jaap Havik! Volgens ons zijn er geen betere specificaties denkbaar voor deze auto. Alles aan deze auto werd aangepakt en het eindresultaat is verbluffend. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de auto is getaxeerd op โ‚ฌ 170.000,– met een totaalscore van 9,5.

Doordat de eigenaar al zo lang in het bezit is van deze Mercedes is er natuurlijk waanzinnig veel van de historie bekend. We hebben al diverse mooie herinneringen mogen noteren. Hij kocht hem destijds voor 4.250,– gulden in Assendelft; de benz was afkomstig van een koppelbaas. Na diverse avonturen en vakanties trouwde hij in 1975 in de auto. In 1983 is er voor het laatst mee gereden waarna de auto geheel uit elkaar werd gehaald en werd begonnen met een totaal restauratie. De body werd gelast waar nodig en gespoten en vele nieuwe delen werden aangeschaft. Daarna kwam de auto in de stalling te staan. In 2012 werd contact gezocht met Jaap Havik die de auto in een periode van 2 jaar geheel opnieuw opbouwde.

Deze Mercedes moet echt worden gezien en bij voorkeur worden verkocht aan een echte liefhebber.

Ik ben geรฏnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.