Jaguar XKSS recreation

Specificaties

Prijs
Kilometerstand7731 Mijl
BouwjaarFebruari 1964
Aantal geproduceerd
StatusVerkocht
Motor6 cilinder
Vermogen265 pk
MotornummerZA-6422-8
Motor inhoud3800 cc
TransmissieHandgeschakeld
ChassisCabriolet
Kleur exterieurGroen
Kleur interieurZwart
Wielen15 inch Dunlop
Chassisnummer

Jaguar XKSS recreation

“Not for the faint hearted”!. Dat is waarschijnlijk de beste manier om de rijervaring met deze auto te omschrijven. Deze lichtgewicht krachtpatser is absoluut fantastisch om mee te rijden. Hij is gebouwd in Engeland in 1991 bij Westlake Engineering en is geregistreerd als een 1964 Jaguar. Het is een zogenaamde L.R. roadster recreation.
Voor de prestaties zorgt een 3.8 liter motor voorzien van 3 45DCOE Weber carburateurs, gekoppeld aan een KFN5405 synchro versnellingsbak met overdrive.
Uniek aan deze auto is dt hij is voorzien van een Nederlands kenteken (eerste toelating 1964). Momenteel is het verkrijgen van zo’n registratie zeker niet vanzelfsprekend, vanwege de strenge regels bij de RDW.
De huidige eigenaar heeft de auto al geruime tijd in bezit en heeft hem met grote regelmaat ingezet voor diverse evenementen. Zo heeft hij bijvoorbeeld op display gestaan op het roemruchte Goodwood. Deze auto heeft precies de juiste uitstraling en prachtig patina.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.