Jaguar XK150 DHC 1959

Specificaties

Prijs€ 134.000,–
Kilometerstand13496 mijl
Bouwjaar1959
Aantal geproduceerd
StatusBeschikbaar
Motor6 cilinder
Vermogen
Motornummer
Motor inhoud3400 cc
TransmissieVijfversnellingsbak
ChassisCabriolet
Kleur exterieurDonkerblauw
Kleur interieurDonker beige leder
Wielen16 inch chrome spaakwielen
Chassisnummer

Jaguar XK150 DHC 1959

Binnenkort op pad met één van de mooiste en meest praktische Jaguars? Dat kan met deze XK150 DHC. Veruit de meeste binnenruimte en gebruiksgemak vind u in dit model XK, en als het weer omslaat is de auto in een handomdraai gesloten. Ook de mogelijkheid om ruim bagage mee te nemen maakt deze Jaguar extra aantrekkelijk. Geen lange wachttijd op een restauratie, maar direct instappen en genieten!

De auto is recent gerestaureerd, maar toen de huidige eigenaar hem kocht heeft deze nog een aanzienlijk bedrag besteed om hem verder te perfectioneren. Een Nederlandse Jaguarspecialist is er “met de stofkam doorgegaan” en er zijn diverse upgrades geplaatst. EZ-powersteering, kuipstoelen, vijfversnellingsbak, Coopercraft remmen, wisselstroomdynamo, dubbele brandstofpompen, elektronische ontsteking, elektrische koelfan, etc. dragen bij aan het gebruiksgemak. De kleurstelling is goed geslaagd in smaakvol donkerblauw met donkerblauw leder en tapijt. De contrasterende donkerbeige stoelen (originele bank nieuw bekleed in dezelfde kleur ook aanwezig) geven het interieur een chique uiterlijk, afgemaakt met een donkerblauwe softtop en kaphoes.

Over het rijden met deze XK150 kunnen we kort zijn: eenmaal vertrokken wil je niet meer stoppen! Dankzij de upgrades en de kwaliteit van de werkzaamheden rijdt hij fantastisch. De motor werd op de testbank afgesteld en in combinatie met de Getrag vijfbak doet deze zijn werk uitstekend. De kwaliteit van de restauratie is merkbaar aan de hele auto. Lakwerk, sluitnaden, techniek en interieur; alles verkeert in top conditie! Alle keuringen toegestaan!

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

EZ powersteering

Kuipstoelen

Wortelnoten dashboard

Kaartleeslamp

Tom Tom

Hightorque startmotor

123 elektronische ontsteking

spin-on oliefilter

Wisselstroomdynamo

RVS uitlaatsysteem

Coopercraft remmen

Koni classic schokdempers

Chrome spaakwielen

Rolgordels

Moto Lita stuurwiel

Carterbescherming

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.