Jaguar XK120 OTS

Specificaties

Prijs€ 179.500,–
Kilometerstand1599 mijl
Bouwjaar1954
Aantal geproduceerd
StatusBeschikbaar
Motor6 cilinder
Vermogen
Motornummer
Motor inhoud3800 cc
Transmissie5 bak handgeschakeld
ChassisCabriolet
Kleur exterieurGroen
Kleur interieurBruin leder
Wielen15 inch spaakwielen
Chassisnummer

Jaguar XK120 OTS

Deze XK120 OTS is compleet door ons gerestaureerd en tevens hebben wij hem voorzien van diverse upgrades. De basis voor deze restauratie werd gevormd door een super gaaf exemplaar. Tijdens de demontage bleek reeds dat er minimaal werk nodig was aan de body. Wij besloten om er een echte “Nout Classic Cars” restauratie van te maken en zaken eens grondig aan te pakken. De originele motor en bak (nog steeds bij de auto aanwezig) werden vervangen door een 3.8 E-Type motor welke door RWD Sikkingh is gereviseerd en werd gekoppeld aan een Getrag vijfbak. De body en chassis zijn door Vocor gestraald en in epoxy gespoten. De body werd voorzien van een pedalbox extensie en de auto werd omgebouwd naar spaakwielen. Hij is volledig door ons geplaatwerkt en gespoten in de prachtige kleur Jaguar racing green.

Ook alle techniek werd aangepakt. Zo werden er bijvoorbeeld een schokdemperconversie en schijfremconversie doorgevoerd. Uiteraard ook tal van kleine verbeteringen, zoals wisselstroomdynamo en aluminium radiator met Revotec fan. Opvallend is het prachtige interieur in Old Saddle leer.

Dit is een absolute kans om eigenaar te worden van één van de mooiste XK120 OTS’en die er momenteel op de markt zijn. Wij vertellen u er graag meer over tijdens een bezoek aan onze showroom.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.