Jaguar XJ220 #074

Specificaties

Prijs€ 695.000,–
Kilometerstand6400 km
Bouwjaar9 1993
Aantal geproduceerd281
StatusBeschikbaar
MotorV6 twin turbo
Vermogen540 pk
Motornummer
Motor inhoud3500 cc
TransmissieHandgeschakeld
ChassisCoupé
Kleur exterieurBlauw metallic
Kleur interieurGrijs leder
Wielen17/18 inch lichtmetaal
Chassisnummer#074

Jaguar XJ220 #074

De dag dat we deze Jaguar supercar ophaalden was voor ons een bijzondere dag! Een XJ220 was een lang gekoesterde wens en we zijn er trots op om nr 074 aan onze collectie toe te mogen voegen. De afmetingen en het lijnenspel van de body komen in de kleur LeMansBlue heel mooi tot zijn recht.

Nieuw geleverd in Duitsland en tot vandaag een lage kilometerstand van 6400 km. De auto was sinds 2006 in België waar hij in 2010 werd aangeschaft door de laatste (82 jaar oude!) eigenaar. Hij werd door hem gekoesterd en was onderdeel van zijn imposante collectie auto’s, allen met zeer lage kilometerstanden. Bijzonder is dat er in al die tijd nooit met de auto is gereden.

Bij aankomst bij ons in Dirksland werd een inventarisatie gemaakt welke werkzaamheden moesten worden uitgevoerd om deze Jaguar weer helemaal in topconditie te brengen. Ondanks dat we zelf meerdere XJ220’s in onderhoud hebben werd besloten om deze auto aan te bieden bij Don Law Racing, de enige specialist en autoriteit op het gebied van deze unieke supercars. Law kreeg van ons carte blanche en onder onze regie is de totale techniek opnieuw opgebouwd en gereviseerd. Niets werd aan het toeval overgelaten en het resultaat mag er zijn! De auto rijdt werkelijk als nieuw. Van alle werkzaamheden zijn uiteraard facturen aanwezig en tevens ook een complete fotoreportage. Na terugkomst werd #074 door ons cosmetisch onderhanden genomen en o.a. voorzien van een glascoating.

Op verzoek sturen wij u meer informatie over deze Britse supercar en uiteraard vertellen we er graag meer over tijdens een bezoek aan onze showroom.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.