Jaguar XJ-R X358

Specificaties

Prijs
Kilometerstand63.000 km
Bouwjaar10 2007
Aantal geproduceerd641
StatusVerkocht
Motor6 cilinder supercharged
Vermogen400 pk
Motornummer
Motor inhoud4200 cc
TransmissieAutomaat
ChassisSportsedan
Kleur exterieurBlauw metallic
Kleur interieurBeige leder
WielenLichtmetaal
Chassisnummer

Jaguar XJ-R X358

Vervoer in stijl! Dat is de beste omschrijving van een Jaguar XJ. Maar als deze dan vervolgens uitgevoerd is in de meest gezochte X358 uitvoering en ook nog eens de V8 supercharged motor in het vooronder heeft liggen, wordt het wel een zeer begerenswaardig pakket. Nieuw geleverd in Italië in 2007 en vervolgens in 2012 in Duitsland geregistreerd. Een Oostenrijkse verzamelaar en klant van ons kocht de auto vervolgens in 2014 en nadat hij de auto in 2017 aan een vriend verkocht hebben wij hem recent weer van deze man overgenomen.

Met slechts 63.000 km is deze Jaguar werkelijk in topconditie. Altijd zeer zorgvuldig behandeld en ondanks dat hij de laatste jaren spaarzaam is gebruikt is hij keurig dealer onderhouden. Rekeningen van onderhoud zijn aanwezig, evenals het onderhoudsboekje. Zoekt u een auto die geschikt is om in de youngtimerregeling te kunnen rijden, dan is dit absoluut een exemplaar om te overwegen. Gezien het lage productieaantal zit het met de waardevastheid ook wel OK.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom voor een bezichtiging en een proefrit.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.