Jaguar MKII 3.8 manual

Specificaties

Prijs€ 59.500,–
Kilometerstand
Bouwjaar1963
Aantal geproduceerd
StatusOnder optie
Motor3.8
Vermogen
Motornummer
Motor inhoud
TransmissieHandgeschakeld
Chassis4 drs sedan
Kleur exterieurDonkerblauw
Kleur interieurBeige leder
WielenTriple laced spaakvelgen
Chassisnummer

Jaguar MKII 3.8 manual 1963

Deze Jaguar MKII 3.8 is zojuist volledig body-off gerestaureerd. De carrosserie werd vanaf kaal metaal aangepakt. Vakkundig geplaatwerkt en voorzien van metalen coomb pads welke aan de body werden gelast en met tin zijn afgewerkt. Aansluitend zeer mooi strak gemaakt en gespoten in chique donkerblauw. De techniek werd geheel gereviseerd. Motor, versnellingsbak en ophanging, alles is in topconditie! Ook bij de opbouw werd niets aan het toeval overgelaten. Nieuwe kabelboom, compleet nieuw remsysteem, alumininium radiateur, etc. etc. Ook het interieur werd volledig nieuw gestoffeerd. Als laatste werd een set triple laced spaakvelgen gemonteerd.

Het resultaat mag er zijn! Deze MKII is zoals je een MKII wilt hebben. 3.8 motor in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak met overdrive en in absoluut prachtige en chique kleurencombinatie. Een fotoreportage en diverse rekeningen van de restauratie zijn aanwezig.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.