Jaguar MK2 3.8 manual

Specificaties

Prijs€ 49.500,–
Kilometerstand00242 mijl
Bouwjaar1964
Aantal geproduceerd
StatusBeschikbaar
Motor6 cilinder
Vermogen
Motornummer
Motor inhoud3.8 liter
Transmissie4 bak +overdrive
ChassisSedan
Kleur exterieurBordeaux rood metallic
Kleur interieurBeige leder
Wielen15 inch chrome spaakwielen
Chassisnummer

Jaguar MK2 3.8 manual

Deze Jaguar MK2 mogen wij u namens de eigenaar aanbieden. In 2008 werd deze “California Blackplate” geimporteerd in Nederland waarna in 2009 begonnen werd met een uitvoerige restauratie. De body was (zoals mag worden verwacht van een California auto) in perfecte roestvrije conditie, maar als groot pluspunt ook nog geheel schadevrij. De body werd na volledig te zijn gestraald in de epoxy gespoten, waarna deze professioneel werd strakgemaakt en afgelakt in zijn metallic rode kleur. Aansluitend werd de gehele auto door de eigenaar afgemonteerd. De klus was geklaard in 2016. Van de restauratie is een fotoverslag gemaakt en ook is er een omvangrijk dossier met facturen en andere documentatie aanwezig.

De historie is grotendeels bekend en ook ontbreken het originele servicehandboek, de krik en de originele set boordgereedschap niet. Als opties zijn een hydraulische stuurbekrachtiging, verstelbare stoelleuningen, RVS uitlaat en chrome spaakwielen aanwezig. Na de restauratie is hij voorzien van een Nederlands kenteken en is er weinig mee gereden.

Deze Jaguar staat bij ons in de showroom te wachten om ingereden te worden door zijn nieuwe eigenaar.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.