Jaguar E-Type serie 1 cabriolet – PROJECT –

Specificaties

PrijsOp aanvraag
Kilometerstand
Bouwjaar1966
Aantal geproduceerd
StatusOnder optie
Motor6 cilinder
Vermogen265 pk
Motornummer
Motor inhoud4200 cc
TransmissieHandgeschakeld
ChassisCabriolet met hardtop
Kleur exterieurGunmetal grey metallic
Kleur interieurIn overleg
Wielen15 inch chrome spaakwielen
Chassisnummer

Jaguar E-Type serie 1 cabriolet

Onmiskenbaar onze specialiteit! Een Jaguar E-Type serie 1 cabriolet. Voor een klant verzorgden wij de totale techniek. Motorrevisie, versnellingsbakrevisie, complete ophanging en totaalrevisie van de achteras. Alles werd tot concoursstaat gerestaureerd. Door de klant werd zelf de bodyrestauratie verzorgd. Dit is zeer professioneel gedaan. De body werd gespoten in Gunmetal grey. Deze Jaguar heeft zijn originele matching numbers motor en versnellingsbak en is voorzien van een Belgische inschrijving. Ook is er een originele fabriekshardtop aanwezig.

Door omstandigheden kan de eigenaar de restauratie niet meer voorzetten waarna de auto door ons werd aangekocht. Wij gaan nu de restauratie voortzetten en bieden een eventuele nieuwe eigenaar de mooie kans om in te stappen in dit project en de auto geheel naar eigen wens af te laten bouwen. Interieurkleur en opties, alles is nog mogelijk in dit stadium. Interesse? Maak een afspraak om bij ons langs te komen om de auto te bekijken en de verschillende mogelijkheden te bespreken.

De afgebeelde foto is van een reeds eerder gedane restauratie en dient slechts ter illustratie.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.