Honda S2000

Specificaties

Prijs
Kilometerstand89.000 km
Bouwjaar08 2001
Aantal geproduceerd
StatusVerkocht
Motor4 cilinder V-tec
Vermogen240 Pk
Motornummer
Motor inhoud1997 cc
TransmissieHandgeschakeld
ChassisCabriolet
Kleur exterieurGrijs metallic
Kleur interieurZwart leder
Wielen16 inch lichtmetaal
Chassisnummer

Honda S2000

Mooie Nederlands nieuw geleverde S2000 met slechts 89000 km op de teller en in geheel originele staat. De eerste generatie Honda S2000 werd geintroduceerd in 1999 en werd de zogenaamde AP1 serie genoemd. Deze liep tot en met 2003.

Het is moeilijk om tegenwoordig een exemplaar te vinden van deze serie welke nog niet ten prooi gevallen is aan allerlei “verfraaingen” en tuning geweld. Onze Honda is nieuw geleverd door Honda Ridderkerk en is het grootste deel van zijn leven door Honda Jan van Dijk in Brielle onderhouden. Perfecte onderhoudshistorie met alle boekjes compleet. De grijs metallic kleur i.c.m. het zwarte leer staat hem perfect. De motor in deze auto is een waar spektakelstuk. Geschikt voor duizelingwekkende toerentallen en gekoppeld aan een handgeschakelde 6-bak bereikt hij 100 km/h in slechts 5,9 seconden. Een heerlijke toerauto en zeker een collectors item.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Elektrische ramen
Elektrische spiegels
Elektrische cabrioletkap
Airconditioning

Licht metalen velgen
Centrale vergrendeling
Honda radio af fabriek
Stuurbekrachtiging

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.