Ferrari 330 GTC

Specificaties

Prijs€ 565.000,–
Kilometerstand12385 km
Bouwjaar1966
Aantal geproduceerd600
StatusBeschikbaar
MotorV12
Vermogen300 pk
Motornummer
Motor inhoud3960 cc
Transmissie5 versnellingen, handgeschakeld
ChassisCoupé
Kleur exterieurBlauw metallic
Kleur interieurBeige leer
WielenBorrani spaakwielen
Chassisnummer09333

Ferrari 330 GTC

Deze prachtige 330 GTC werd in 1966 nieuw geleverd naar de Zwitserse dealer J.H. Keller in Zurich. Zijn originele kleurstelling is één van de mooiste die je kan kiezen, Azzurro met beige interieur. Na enkele jaren in Zwitserland te hebben doorgebracht werd de auto geëxporteerd naar Californië. In 1984 kreeg #09333 een nieuwe eigenaar, welke hem compleet liet restaureren. De body werd hierbij gespoten in zwart en hij kreeg een zwart interieur. Dit werd enkele jaren later weer veranderd naar beige. In 1997 werd de auto nogmaals gerestaureerd door Classic Coach in New Jersey. Eigenaar destijds was Tom Papadopoulos van Autosport Design in Long Island New York. Vervolgens onderging de auto in 2002/2008 een uitvoerige revisie van de motor, aandrijflijn en ophanging door Vantage Motors in Stamford.

Nadat de huidige eigenaar hem in 2019 kocht werd hij geheel herspoten in zijn originele kleur en tevens werd bij Franchorchamps Motors in Brussel een uitgebreide servicebeurt gedaan. Momenteel bevindt de auto zich in een uitstekende conditie. Een uitgebreid dossier met rekeningen en informatie is aanwezig. Een Marcel Massini rapport en ook een toolkit ontbreken niet.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.