Chrysler Crossfire SRT6 roadster

Specificaties

Prijs€ 32.500,–
Kilometerstand39500 km
Bouwjaar2004
Aantal geproduceerd2600
StatusBeschikbaar
MotorV6 met compressor
Vermogen335 Pk
Motornummer
Motor inhoud3200 cc
TransmissieAutomaat
ChassisCabriolet
Kleur exterieurGrijs metallic
Kleur interieurZwart
WielenLichtmetaal
Chassisnummer

Chrysler Crossfire SRT6 Roadster

De Chrysler Crossfire SRT6 werd gebouwd door Karmann in Osnabruck en deelt zijn techniek met de Mercedes SLK 32 AMG. Door zijn lage produktie aantal is de SRT6 echter veel zeldzamer dan de AMG. In roadster uitvoering is dit helemaal het geval!

Deze Crossfire werd in 2004 nieuw in Nederland geleverd en is nog altijd in bezit van dezelfde familie. De grijs metallic buitenkleur met het zwarte interieur en zwarte softtop staan hem geweldig mooi. Rijden in deze auto is echt een feest! De v6 motor met compressor klinkt waanzinnig en heeft meer dan voldoende kracht. De automaat schakelt zijdezacht en voor je het weet cruise je comfortabel ver boven de maximaal toegestane snelheid.

Er is voor deze Chrysler altijd goed gezorgd. Hij heeft sinds de aanschaf in 2004 nooit schade gehad en heeft altijd binnen gestald gestaan. De onderhoudshistorie is geheel sluitend en compleet aanwezig. Samen met zijn uniek lage kilometerstand maakt dit hem tot één van de beste exemplaren op de markt.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Automaat
Elektrische ramen
Elektrische spiegels

Lichtmetalen wielen
Airconditioning
Sportonderstel

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.