Chevrolet Bel Air Cabriolet

Specificaties

Prijs
Kilometerstand
Bouwjaar1954
Aantal geproduceerd
StatusVerkocht
Motor6 cilinder in lijn
Vermogen
Motornummer
Motor inhoud
TransmissieHandgeschakeld
ChassisCabriolet
Kleur exterieurLichtblauw
Kleur interieurBlauw met crème leder
WielenMetaal
Chassisnummer

Chevrolet Bel Air Cabriolet

Hoe vaak tref je een auto uit 1954 op origineel Nederlands kenteken? Dat komt niet elke dag voorbij. En als het dan een auto zoals deze betreft zijn we daar super enthousiast over. Deze Bel Air cabriolet werd destijds door Chevroletdealer Riva uit Amsterdam aan zijn eerste eigenaar afgeleverd. Die moet zich toch de koning te rijk hebben gevoeld, want zoveel van deze Chevrolets kunnen er toch niet in Nederland zijn afgeleverd denken wij!

De auto heeft Nederland nooit verlaten en verkeert momenteel nog altijd in prima conditie. In het verleden is hij (deels) gerestaureerd en is overgespoten in zijn huidige kleurstelling. Recent is er door ons groot onderhoud uitgevoerd en is er voor gezorgd dat de auto perfect rijdt. De handgeschakelde 3-versnellingsbak laat zich gemakkelijk bedienen en met de cabrioletkap open is het heerlijk relaxed touren.

Leuk detail is dat de auto is vermeld met diverse foto’s in een boek over Amerikaanse Automobielen door Frank van der Heul. Dit boek is bij de auto aanwezig, evenals het originele linnen Nederlandse kenteken.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.