Cadillac “low rider”

Specificaties

Prijs€ 59.500,–
Tellerstand4653 mijl
Bouwjaar1941
Aantal geproduceerd1
StatusBeschikbaar
MotorV8
Vermogen150 pK
Motor inhoud5.7 liter
TransmissieAutomaat
Opmerkingen
ChassisSedan
Kleur exterieurGeel
Kleur interieurGrijs
Wielen17 inch lichtmetaal
Chassisnummer

Cadillac 1941 “low rider”

Deze keer kunnen we u namens de eigenaar een wel heel bijzondere en unieke auto aanbieden.

De 1941 Cadillac Low Rider!! Uniek en enig in zijn soort. U zult van deze geen tweede tegenkomen.

De auto is reeds sinds lange tijd in bezit van de, in de hotrod scene, bekende Hugo Vervliet uit Belgie. Voormalig president van de Belgian Streetcruisers Association.

Na aanschaf van de wagen in de United States werd besloten tot een grondige restauratie en totale verbouwing tot een Low Rider. Inclusief een topchop van 4 inch. Dat dit bepaald geen makkelijke opdracht was bewijzen de foto’s die worden meegeleverd in een mooi album. Als je een dak van deze afmetingen verlaagd moet er heel wat gebeuren om er weer een mooie vloeiende lijn in te krijgen. Niet voor niets schrijft Vervliet ergens in het album “ the puzzle of a 1000 pieces “. De body werd verlaagd, verbreedt, en verlengd. Veel werk is verricht in de achterkant waar de spatborden werden verlengd en de achterlichten compleet werden veranderd. Ook de vorm van de achterklep en daardoor dus de vorm van de totale achter schermen moest worden gecustomized.

Het resultaat is verbluffend!! De auto klopt aan alle kanten en is een bijzondere verschijning waar u deze ook mee naar toe neemt. Aandacht gegarandeerd, zelfs een tankbeurt kost al gauw anderhalf uur omdat iedereen er alles over wil weten.

De auto is voorzien van de fraaie V8 motor, gekoppeld aan een automatische versnellingsbak en tevens ook van een air ride systeem waarmee men de wagen bij aankomst op een show tot op de grond kan laten zakken. Bij starten van de motor is direct duidelijk dat dit een serieuze auto is! De mooie V8 roffel is meteen hoorbaar en voldoet ook bij gas geven en rijden zeker aan de verwachtingen van de liefhebber. Het rijden gaat zeer comfortabel en de auto voelt aan alsof hij nog maar net is ingereden.

Wij nodigen u graag uit in onze showroom om deze geweldenaar in het echt te komen bekijken.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.