Austin Healey 3000 MK2 BJ7

Specificaties

Prijs
Kilometerstand235 mijl
Bouwjaar2 1963
Aantal geproduceerd6113
StatusVerkocht
Motor6 cilinder
Vermogen132 PK
Motornummer
Motor inhoud2912 cc
TransmissieHandgeschakeld +overdrive
ChassisCabriolet
Kleur exterieurZwart over rood
Kleur interieurRood leder
Wielen15 inch spaakwielen
Chassisnummer

Austin Healey 3000 MK2 BJ7

Volgens velen is dit de ultieme combinatie. Een echte Bighealey met de 6 cilinder motor en de klassieke dashboardlayout, maar dan gecombineerd met het gemak van de vaste cabrioletkap en de opdraai zijruiten. Dit keer eens niet in Healey blue maar in prachtig en stijlvol zwart met een bordeauxrood zijvlak en zwarte kap in mohair.

Afkomstig uit Amerika en gekocht door een Nederlands bedrijf, welke de auto in eigen beheer compleet heeft gerestaureerd. Begonnen met een nieuw chassis waarop de complete auto nagenoeg met uitsluitend nieuwe delen werd opgebouwd. Toen de auto bijna klaar was namen wij het project over en hebben wij de laatste werkzaamheden voor onze rekening genomen. Na voltooiing is er een paar honderd mijl mee gereden en kan de auto nu worden doorgegeven aan een nieuwe eigenaar.

De foto’s spreken voor zich. Deze Healey is van onder net zo mooi als van boven. U bent van harte welkom om dit te controleren en hem aan de tand te voelen.

Ik ben geรฏnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.