Nieuwsbrief

Alvis TD21 DHC 1961

Specificaties

PrijsOp aanvraag
Kilometerstand
Bouwjaar1961
Aantal geproduceerd
StatusBeschikbaar
Motor
Vermogen
Motornummer
Motor inhoud
Transmissie
Chassis
Kleur exterieurBlauw
Kleur interieurGrijs
Wielen
Chassisnummer26517

ALVIS TD21 DHC 1961

Wat een bijzondere auto is deze Alvis TD21! Er zijn niet heel veel Engelse klassieke cabrio’s die vier volwassenen met bagage meenemen, maar deze auto doet dat echt in stijl.

Chassisnummer 26517 werd door de Londense Alvis agent Brookland Motors afgeleverd in maart 1961 aan Mr. J.H. Johnston uit Londen. In 1995 werd de auto aangeboden bij Red Triangle voor een complete body-off restauratie. Tijdens deze restauratie werd tevens een geheel aluminium body geplaatst met de dubbele koplampen van de TE21. Tevens werd de besturing omgebouwd naar links gestuurd. Foto’s van deze restauratie en de rekeningen van de aluminium body zijn aanwezig. De toenmalig eigenaar was Dhr. Fenwick, senior vice president van veilinghuis Sotheby’s.

Sinds 2008 is deze Alvis in Belgische handen van dezelfde eigenaar welke hem regelmatig heeft gebruikt voor tourralley’s. De algehele conditie is perfect. Lakwerk, interieur, chroom en techniek verkeren in topconditie en de auto rijdt zeer indrukwekkend. Bijgevoegd wordt een klein dossier met restauratiefoto’s.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.