"vakmanschap onderscheidt zich"

Nout Classic Cars B.V.
Watertoren 14 
3247 CL  DIRKSLAND 
Tel: +31 (0)6 54 65 68 99
info@noutclassiccars.nl
Bezoek showroom alleen op afspraak

Wij zoeken klassiekers en oldtimers! Ook consignatieverkoop.

Lopende projecten

Door op een foto te klikken opent u de foto’s van het betreffende project. Er zullen regelmatig updates geplaatst worden.

Chevrolet Caprice Coupé 1967

 

Ford Mustang fastback 1967

 

Jaguar E-Type 3.8 FHC 1962

 

Jaguar E-Type 4.2 OTS

 

 

Jaguar XK140 OTS SE 1956

 

Afgeronde projecten:

Bmw 2000 Tii Touring

In opdracht van de eigenaar is deze auto omgebouwd naar een snelle en betrouwbare rallyauto. De complete aandrijflijn is aangepast evenals het onderstel. Ook is een rolkooi, rally interieur en diverse rally apparatuur gemonteerd.

Jaguar E-Type 3.8 OTS Roadster

Van deze door ons geleverde auto hebben we in opdracht van de eigenaar een totaalrestauratie uitgevoerd.

Jaguar E-Type 3.8 OTS serie 1

Matching numbers met unieke gedocumenteerde historie. Is in nauw overleg met de klant door ons tot concoursstaat gerestaureerd.

Jaguar E-Type FHC serie 1

Voor deze auto hebben we een totaalrestauratie verzorgd waarbij we de meest geavanceerde upgrade’s hebben gebruikt om de auto optimale rijkwaliteiten en betrouwbaarheid te geven.

Jaguar E-Type 4.2 FHC 1965

Wij hebben de afgelopen tijd aan deze auto een totaalrestauratie uitgevoerd. In nauw overleg met de klant zijn wij aan de slag gegaan met de werkzaamheden. De auto is tevens voorzien van diverse ugrades.

Jaguar XJS V12 convertible

 

 

Jaguar XK120 FHC 1953

 

Jaguar XK 140 DHC

De restauratie van deze door ons geleverde Jaguar is inmiddels afgerond. Diverse lakschades zijn hersteld en de auto is compleet overgespoten. Ook technisch zijn de puntjes op de i gezet en na opbouw van de body is er ook een nieuw interieur en cabrioletkap gemonteerd.

Jaguar XK140 FHC

Volledig body-off gerestaureerde XK. Werkelijk niets is overgeslagen bij de restauratie van deze Jaguar. Chassis in nieuwstaat, gestraald en gepoedercoat en voorzien van alle denkbare upgrades, waaronder gescheiden remsysteem met rondom schijfremmen, Koni schokdempers, pu ophangbussen, aluminium brandstoftank en BF Goodrich remleidingen. De motor is volledig gereviseerd door Ruud Sikking, gereviseerde versnellingsbak met overdrive, 123 elektronische ontsteking, wisselstroom dynamo, spinn-off oliefilter, high torque starter etc. De body is volledig gerestaureerd en in topkwaliteit gespoten. Alle chroomdelen zijn opnieuw verchroomd, het houtwerk opnieuw gefineerd, etc. De auto is door ons verder afgebouwd en voorzien van een “tailormade” Toncar interieur en Hollands kenteken.

Jaguar XK 150 FHC

Totaalrestauratie tot concoursstaat inclusief het aanbrengen van subtiele upgrades. De auto is inmiddels afgeleverd.

Maserati Khamsin

Prachtige Italiaanse excoot. Geintroduceerd in 1972 tijdens de autoshow in Turijn en vernoemd naar de warme woestijnwind in Egypte. In totaal zijn er slechts 435 stuks gebouwd. Dit exemplaar stamt uit 1977 en heeft een mooie historie, welke volledig bekend en gedocumenteerd is. De carrosserie is door ons onder handen genomen. Diverse oude schades zijn hersteld en het geheel is voorzien van een prachtige nieuwe laklaag. Ook het interieur is door ons opgeknapt.

Porsche 911 E

Van deze auto hebben wij de carrosserie totaal gerestaureerd.

Porsche 911 E Coupé

In nauw overleg met de klant heeft deze auto een totaalrestauratie ondergaan. Body, techniek en interieur zijn compleet aangepakt om deze “elfer” weer terug te brengen in zijn oorspronkelijke nieuwstaat.

© Copyright 2015 Nout Classic Cars. Deze site wordt gehost door Digiad Webdesign en Hosting.
Alle foto's, logo's en tekst op deze website zijn eigendom van Nout Classic Cars B.V. en kopiëren en/of verspreiden is strafbaar! Privacyverklaring klik hier