"vakmanschap onderscheidt zich"

Nout Classic Cars B.V.
Watertoren 14 
3247 CL  DIRKSLAND 
Tel: +31 (0)6 54 65 68 99
info@noutclassiccars.nl
Bezoek showroom alleen op afspraak

Wij zoeken klassiekers en oldtimers! Ook consignatieverkoop.

Nout Classic Cars B.V.

AUSTIN HEALEY 3000 MKII BT7 1962

Kleur Healey blue over white

Deze “Big Healey” is in één woord fantastisch! Het gebeurd niet zo vaak dat we een auto tegenkomen die zo goed gerestaureerd, zo goed rijdend en zo compleet is als deze Healey. In maart 1962 geproduceerd en vervolgens geleverd naar Boston USA.

Na aankoop door de Nederlandse eigenaar werd in 2002 begonnen met een totale restauratie. De algehele staat van de auto was uitstekend en een perfecte uitgangsbasis hiervoor. Het gehele proces is vastgelegd middels 350 foto’s. Het eindresultaat is er naar! Gelukkig is de auto gespoten in de kleurencombinatie waarin hij nieuw werd geleverd. Door velen gezien als de mooiste combi op een Austin Healey.

Interieur en softtop zijn ook matching, evenals de motor en de versnellingsbak. De versnellingsbak hebben wij nog volledig laten reviseren bij Van Munching. Een unieke optie is de originele fabriekshardttop, welke de kleurstelling perfect aanvult. De hardtop in combinatie met de gazen grille en de foglights geven de auto een ruige rallyachtige uitstraling. Wilt u hem liever met de originele grille en sofftop? Het kan bij deze auto allemaal. Ook de aluminium sidescreens met bijbehorende opbergtas en de tonneaucover zijn aanwezig. Uiteraard geleverd met Heritage certificaat.

U kunt de foto’s vergroten door ze aan te klikken.

© Copyright 2015 Nout Classic Cars. Deze site wordt gehost door Digiad Webdesign en Hosting.
Alle foto's, logo's en tekst op deze website zijn eigendom van Nout Classic Cars B.V. en kopiëren en/of verspreiden is strafbaar! Privacyverklaring klik hier