"vakmanschap onderscheidt zich"

Nout Classic Cars B.V.
Watertoren 14 
3247 CL  DIRKSLAND 
Tel: +31 (0)6 54 65 68 99
info@noutclassiccars.nl
Bezoek showroom alleen op afspraak

Wij zoeken klassiekers en oldtimers! Ook consignatieverkoop.

Nout Classic Cars B.V.

PORSCHE 911 CARRERA 3.2 G50 1988

Toen de eerste eigenaar deze Porsche bestelde bij zijn Duitse dealer heeft hij gekozen voor een wel heel mooie en stijlvolle kleurcombinatie. Felsengrün met bijpassend grijs/groen leder interieur en grijze tapijten. We hebben zelden zo’n mooie combi gezien. Tevens werden op de optielijst nog een aantal opties aangevinkt die deze auto perfect passen zoals turbostoelen, turbo voor- en achterspoiler, achterwisser en elektrisch in hoogte verstelbare stoelen.

In 1996 is hij naar Nederland gekomen waarna hij in 2000 in bezit is gekomen van de laatste eigenaar. Deze heeft hem dus 20 jaar lang in super conditie gehouden. Van boven tot onder, van binnen en buiten, deze 911 is in sublieme nieuwstaat! Voorzien van alle mogelijke documentatie zoals boekjes, uitgebreid dossier met rekeningen, heritage certificaat etc. etc. Ook de sticker onder de voorklep ontbreekt niet. De originele Fuchsvelgen zijn in perfecte nieuwstaat.

Tijdens een proefrit ervaar je de super rij-eigenschappen die bij dit type horen. Echt een belevenis! Mede dankzij de G50 versnellingsbak en de RVS uitlaat beleef je de ervaring die dit type zo onweerstaanbaar maakt. Tijdens een bezoek aan onze showroom zal het duidelijk worden dat het niet mee gaat vallen om een beter exemplaar te vinden.

Prijs: op aanvraag

U kunt de foto’s vergroten door ze aan te klikken.

© Copyright 2015 Nout Classic Cars. Deze site wordt gehost door Digiad Webdesign en Hosting.
Alle foto's, logo's en tekst op deze website zijn eigendom van Nout Classic Cars B.V. en kopiëren en/of verspreiden is strafbaar! Privacyverklaring klik hier