"vakmanschap onderscheidt zich"

Nout Classic Cars B.V.
Watertoren 14 
3247 CL  DIRKSLAND 
Tel: +31 (0)6 54 65 68 99
info@noutclassiccars.nl


Nout Classic Cars B.V.

Welkom bij Nout Classic Cars

 

Opgegroeid tussen de auto’s in het garagebedrijf van mijn ouders ben ik van jongs af aan besmet met het autovirus. De passie voor klassiekers heb ik reeds op jonge leeftijd ontwikkeld en heeft er toe geleid dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.

Als geen ander ken ik het gevoel en besef ik wat het aanschaffen en bezitten van een klassieke auto kan betekenen. Het uitgangspunt is dat u tevreden bent met het eindresultaat, of het nu gaat om samen de juiste klassieker aan te schaffen, het onderhoud hieraan te verzorgen of een opdracht voor een totaalrestauratie uit te voeren. We restaureren zelf aangekochte auto’s maar ook een door uzelf aangeleverde auto. Wij verzorgen volledige body-off restauratie, motorrevisie, plaat- en spuitwerk en interieurbekleding. Met het juiste budget kunnen wij een auto in concoursstaat restaureren! In het bijzonder zijn wij gespecialiseerd in Engelse, Duitse en Italiaanse klassiekers.

In- en verkoop We kopen en verkopen zelf auto’s, maar kunnen in opdracht elke gewenste oldtimer of klassieke auto opzoeken, eventueel compleet met import vanuit het buitenland en verzorgen van het Nederlandse kenteken.

Onderhoud Ook heeft u de mogelijkheid uw klassieker of oldtimer door ons te laten onderhouden. Wij zijn dealer van Evans koelvloeistof en Millers Oils, dè olie voor klassieke auto’s en oldtimers.

Jaguar upgrades

Onze ervaring met Jaguar restauraties en ons enthousiasme waarmee wij het rijden van een klassieke Jaguar benaderen hebben ertoe geleid dat wij een uitgebreid programma “upgrades” aan kunnen bieden.

 

 

Interclassics Brussel

Van 15 t/m 17 november 2019 zullen wij aanwezig zijn op Interclassics Brussel. Meer info volgt t.z.t.

Zie ook op onze pagina beurs.

 

 

 

Restauratie

Na de restauratie gaan we uitgebreid met de auto rijden en test-kilometers maken. Dit om er zeker van te zijn dat uw auto ook echt naar behoren functioneert. U bent van harte welkom om tijdens de restauratie bij uw auto te komen kijken en foto’s te maken.

© Copyright 2015 Nout Classic Cars. Deze site wordt gehost door Digiad Webdesign en Hosting.
Alle foto's, logo's en tekst op deze website zijn eigendom van Nout Classic Cars B.V. en kopiëren en/of verspreiden is strafbaar! Privacyverklaring klik hier