Volkswagen Kever 1967 (1 family owned)

Specificaties

Prijs€ 28.500,–
Kilometerstand52333 mijl
Bouwjaar1967
Aantal geproduceerd22 miljoen
StatusBeschikbaar
Motor4 cilinder boxer
Vermogen
Motornummer
Motor inhoud1500 cc
TransmissieHandgeschakeld
Chassis2 drs saloon
Kleur exterieurRood
Kleur interieurZwart
Wielen15 inch staal met velgdoppen
Chassisnummer

Volkswagen Kever

Deze fantastische Kever werd in 1967 nieuw verkocht naar het zonnige Florida. Destijds reeds uitgevoerd met 1500cc motor en 12 volt elektrische installatie. In 1983 werd de Beetle naar Europa (Frankrijk) gehaald en sindsdien is deze in het bezit van dezelfde familie. Bijna 4 decennia lang werd hij in perfecte staat gehouden en gekoesterd. De meest recente APK keuring doorstond hij dan ook met glans.

Uiteraard was er in al die jaren ook werk nodig om hem in topconditie te houden. Zo werd de buitenkant gespoten. De mooie rode kleur is wel de originele. Gecombineerd met het zwarte interieur staat het deze Kever prachtig. Meekomen in het hedendaagse verkeer gaat moeiteloos door zijn 1500cc motor. Leuk detail is, dat toen de familie hem naar Frankrijk haalde, de datum eerste registratie op 1972 werd gezet omdat in Frankrijk de 1500 cc motor niet eerder werd geleverd.

Wordt u de volgende “caretaker” van deze Kever? Een bezoek aan onze showroom zal u zeker overtuigen.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.