Rolls Royce Silver Cloud 1 RHD

Specificaties

Prijs€ 44.500,–
Kilometerstand15954 mijl
Bouwjaar1956
Aantal geproduceerd2238
StatusBeschikbaar
Motor6 cilinder
Vermogen155 Pk
Motornummer
Motor inhoud4.9 liter
TransmissieAutomaat
ChassisSedan
Kleur exterieurWit
Kleur interieurWit leder
Wielen15 inch stalen velgen
Chassisnummer

Rolls Royce Silver Cloud 1

De Rolls Royce Silver Cloud was de vervanger van de Silver Dawn en werd vanaf 1955 geproduceerd in het Engelse Crewe. Wat een imposante verschijning, bijna koninklijk!.

De Cloud 1 was uitgevoerd met de “bulletproof” 6 cilinder 4.9 liter lijnmotor welke uitblonk door zijn zijdezachte loop en betrouwbaarheid.

Rijden doet deze Cloud echt super. Dit is niet in de laatste plaats door zijn bijzonder goede staat van onderhoud. Sinds de eigenaar de Cloud in 2011 in Nederland heeft ingevoerd is deze elk jaar top onderhouden. Een logboek hiervan is tot op vandaag bijgehouden. De reden hiervoor was de inzet voor trouwerijen. Daarbij moest de auto altijd tiptop in orde zijn om de bruidsparen naar de trouwlocatie te vervoeren. Geweldig toch om als bruidspaar plaats te nemen in de wit lederen banken en door een chauffeur begeleid te worden?

Deze Rolls Royce is perfect geschikt om deze activiteiten voort te zetten, maar is vanwege zijn geringe productieaantal ook een interessante investering. Het is lastig om voor deze prijs een soortgelijk exemplaar te vinden die zo heerlijk rijdt.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.