McLaren 650 S spider

Specificaties

Prijs€175.000,–
Tellerstand38.720 km
Bouwjaar07 2014
Aantal geproduceerd
StatusBeschikbaar
MotorV8 twinturbo
Vermogen650 pK
Motor inhoud3.8 liter
TransmissieAutomatisch
OpmerkingenFerrita uitlaat
ChassisCabriolet
Kleur exterieurTarocco oranje metallic
Kleur interieurZwart alcantara
Wielen19/20 inch lichtmetaal
Chassisnummer

McLaren 650 S spider

Wat een fantastische auto is deze McLaren 650 S!! Dat de mannen in Woking erg goed zijn in het bouwen van formule 1 auto’s wisten we al, maar met deze auto gaven ze nogmaals een visitekaartje af. De cijfers liegen er niet om. 650 pk, 678 Nm koppel een topsnelheid van meer dan 320 km/h zijn indrukwekkende getallen. De sprint van 0 naar 100 duurt 3 seconden, en net iets meer dan 5 seconden later is de 200 km/h bereikt. Die snelheid schudt hij dan vervolgens weer met gemak van zich af dankzij de enorme carbon keramische remmen.

Onze 650 werd in 2014 nieuw afgeleverd in Duitsland, en vervolgens in april 2017 in Zweden ingevoerd. Momenteel heeft deze nog een Zweedse registratie, maar kan desgewenst door ons worden geleverd met NL of BE registratie. Het onderhoud is compleet uitgevoerd met de laatste grote onderhoudsbeurt door McLaren Stockholm in Juli 2023. Alle facturen zijn aanwezig, eveneens het complete pakket met boekjes.

Tot de opties behoren onder andere een lift systeem, Meridian audio, speciale velgen, maar als extra is hij voorzien van een speciaal after-market uitlaatsysteem van het Zweedse Ferrita. Dit zorgt voor een kippenvel moment telkens als het gas word ingetrapt. Het originele systeem is uiteraard bij de auto aanwezig. In de bijgaande video, welke u middels aanklikken van de onderstaande link kunt openen vind u een mooie presentatie en rijverslag van onze auto op de fabriek van Ferrita.

Het rijden met deze Britse supercar is een fantastische ervaring, of u hem nu dicht rijdt of met het dak open. Zelden reden wij met een auto die zo indrukwekkend op de weg ligt, en zijn enorme vermogen zo makkelijk overbrengt. Nooit geeft hij je het gevoel dat je niet “in control” bent. Dankzij de uitgekiende keuzemogelijkheden in afstelling van onderstel en motor is hij voor zowel geoefende bestuurders als minder ervaren piloten een feest om te berijden.

Deze McLaren staat bij ons in de showroom te wachten op een liefhebber die de uitdaging aandurft. Wij laten hem graag aan u zien.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Popup Builder Mailchimp extension requires authentication.