Jaguar XK150 “S” DHC 1959

Specificaties

Prijs€ 135.000,–
Kilometerstand15 Mijl
Bouwjaar1959
Aantal geproduceerd87
StatusBeschikbaar
Motor6 cilinder
Vermogen250 Pk
MotornummerVS-1791-9
Motor inhoud3400 cc
Transmissie4 versnellingen +overdrive
ChassisCabriolet
Kleur exterieurBordeaux rood
Kleur interieurCrème leder
WielenChrome spaakvelgen
ChassisnummerT838153DN

Jaguar XK150 “S” DHC 1959

Wat een bijzondere vondst is deze originele XK150 DHC “S”. Slechts 87 linksgestuurde exemplaren zijn er ooit van geproduceerd.

Ongeveer 10 jaar geleden werd gestart met een body-off restauratie. Chassis, body, alle techniek en interieur zijn toen compleet gereviseerd. Toen de auto bijna klaar was kwam de eigenaar te overlijden en werd de auto een aantal jaar weg gezet.Recent hebben wij de auto uit zijn stalling gehaald en opgestart.

Momenteel moeten er nog diverse kleine werkzaamheden worden afgerond zoals het afmonteren van de cabriokap, vervangen van de remcilinders, vervangen van de waterslangen, vervangen van diverse ophangrubbers en stofhoezen, en nog diverse andere kleine zaken. Een unieke kans om een originele, matching numbers DHC “S” te verkrijgen tegen een bijzonder gunstige prijs. Uiteraard verzorgen wij deze werkzaamheden graag voor u. Informeer naar de mogelijkheden.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.