Jaguar 1,5 liter saloon

Specificaties

Prijs in Euro’sop aanvraag
Kilometerstand61391 mijl
Bouwjaar1947
Aantal geproduceerd
StatusBeschikbaar
Motor4 cilinder
Vermogen
Motornummer
Motor inhoud1776 cc
TransmissieHandgeschakeld
ChassisSaloon
Kleur exterieurZwart
Kleur interieurBruin leder
WielenSpaakwielen
Chassisnummer

Jaguar 1,5 liter saloon

Namens de eigenaar mogen wij u deze zeer charmante Jaguar uit 1947 aanbieden. Maar liefst 47 jaar in zijn bezit gehad en nu besloten om afstand te doen. Oorspronkelijk gebouwd als SS-Jaguar 1,5 liter maar om begrijpelijke redenen besloot SS-Cars Ltd. de naam in maart 1945 te veranderen in Jaguar Cars Ltd. Dit exemplaar stamt uit 1947 en werd in 1975 in Nederland ingevoerd.

Stap in deze auto en u stapt in een tijdmachine! Alles wat je ziet en aanraakt heeft een geweldig patina. De motor start met 1 druk op de knop en loopt direct als een zonnetje. De auto laat zich zeer gemakkelijk bedienen en het is een feest om met het stalen schuifdak open over slingerende weggetjes te rijden. De body is in uitstekende conditie. Het interieur is in het verleden opnieuw gestoffeerd en ook de techniek werkt naar behoren, maar gezien de periode van stilstand heeft deze een uitgebreide servicebeurt nodig. Wij voeren deze werkzaamheden graag voor u uit!

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.