Fiat 500 Abarth recreation

Specificaties

Prijs€ 25.000,–
Kilometerstand
Bouwjaar12-1971
Aantal geproduceerd
StatusBeschikbaar
Motor
Vermogen
Motornummer
Motor inhoud
TransmissieHandgeschakeld
ChassisCoupé
Kleur exterieurRood
Kleur interieurZwart
WielenLichtmetaal
Chassisnummer

Fiat 500 Abarth recreation

Duimen omhoog en lachende gezichten. Het is onmogelijk om een rit te maken met deze auto zonder dat u dit overkomt. Wat een hoge aaibaarheidsfactor heeft deze vuurrode Abarth. In een tijd waarin de nieuwe generatie Fiat 500 in enorme aantallen in het straatbeeld is terug te vinden is dit de perfecte reisgenoot. Wie herinnert zich niet de tijd waarin de originele Abarths dapper strijd leverden op de circuits. Vaak uitgevochten tegen sterkere en zwaardere tegenstanders en even zo vaak in het voordeel van deze lichtgewicht scheurijzers beslecht.

De Fiat die wij hier aanbieden is een hommage aan die raceauto’s. Door een echte liefhebber gebouwd op basis van een originele Nederlands nieuw geleverde Fiat 500. De gehele auto is bijzonder mooi gemaakt en ook de motor is geheel als Abarth opgebouwd. Compleet met uitgebouwde spatborden en voorzien van prachtige brede lichtmetalen velgen. Ook de karakteristieke open motorkap is zoals het vroeger hoorde. Het doel wat de bouwer voor ogen had toen hij deze Fiat bouwde was onder andere deelname aan historische (tour)rally’s. Hij is daarom voorzien van een rollbar en diverse rally apparatuur. Een digitale tripmaster en een set koptelefoons met microfoons behoren tot de uitrusting.

Het rijden is echt een belevenis. Elke bocht wordt met gemak gerond en rotondes zijn een feest. Door de lage zitpositie en het kabaal van het mechanische spektakel achterin heb je al snel het gevoel dat je in een auto van dat andere beroemde Italiaanse merk zit.

Wij kunnen u deze Abarth aanbieden tegen een fractie van de oorspronkelijk bouwkosten.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Lichtmetalen wielen
Sportstuur
Kuipstoelen
4 punts gordels
Koptelefoons
Intercom

Mistlampen
Kunststof zijruiten
Rollbar
Terra trip tripmaster
Brandblusser

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.