Austin Healey 3000 “Works replica” – PROJECT –

Specificaties

PrijsOp aanvraag
Kilometerstand
Bouwjaar1964
Aantal geproduceerd
StatusVerkocht
Motor6 cilinder
Vermogen
Motornummer
Motor inhoud3 liter
TransmissieHandgeschakeld
ChassisCabriolet met hardtop
Kleur exterieurIn overleg
Kleur interieurIn overleg
WielenIn overleg
Chassisnummer

Austin Healey 3000 “works replica” project

Met trots presenteren wij u de mogelijkheid om eigenaar te worden van deze Austin Healey 3000 “Works replica”. Recent door ons aangekocht met de intentie om hier iets speciaals van te maken. Want dit vind je niet dagelijks!

Het vak van de vorige eigenaar was plaatwerker en door hem zijn vele uren gestoken in de basis voor deze Works Healey. Het chassis en het binnenplaatwerk werden uitvoerig gerestaureerd, waar nodig aangepast en verstevigd bij de ophangpunten en in de chassisbalken. Alles om van deze auto een perfect en strak rijdend exemplaar van te maken. Alle kenmerken van de Works auto’s zijn gemaakt. Denk hierbij aan de luchtroosters in de voorschermen, de aluminium grille, spotlights op het voorshroud, kofferdeksel met sparing (deze is in aluminium gemaakt i.p.v. kunststof) en de hardtop. Maar als extra is er ook een zij-uitlaat gemaakt, wat deze auto een unieke uitstraling geeft.

Wij gaan het werk voortzetten en zullen gebruik gaan maken van alle mogelijke opties en upgrades, maar het is natuurlijk ook mogelijk om als nieuwe eigenaar in te stappen in dit project en alles volledig naar uw wensen en voorkeuren af te laten bouwen. Wij zien er naar uit om dit voor u uit te mogen voeren en samen tot een unieke Austin Healey te komen. Wij nodigen u uit om hierover verder te praten in onze showroom in Dirksland.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.