Alvis 3.5 special – custombuilt

Specificaties

Prijs€ 235.000,–
Kilometerstand8238 mijl
Bouwjaar1936
Aantal geproduceerd61
StatusBeschikbaar
Motor6 cilinder
Vermogen125 pk
Motornummer
Motor inhoud3,5 liter
Transmissie4 versnellingen, handgeschakeld
ChassisCabriolet
Kleur exterieurGroen
Kleur interieurGroen leder
Wielen19″ spaakwielen
Chassisnummer

Alvis 3,5 special

Unieke Alvis 3,5 liter special met uitgebreid gedocumenteerde historie. In 1936 afgeleverd aan zijn eerste eigenaar welke hem liet voorzien van een koetswerk door Mayfair Carriage Company in Londen. In 1973 werd de auto door Brianchant omgebouwd tot eenzitter met ingekort chassis en in 2001 bouwde deze klassiekerspecialist hem nogmaals om naar tweezitter.

In 2014 kwam de Alvis naar Nederland waar hij door carrosseriespecialist Labro van de huidige aluminium carrosserie werd voorzien. Door internationaal vermaarde experts “Classic and Exclusive” werd deze body van zijn olijfgroene laklaag in cellulose voorzien, waarna Peet Classics in Voorschoten de technische revisie, het interieur en de totale opbouw voor zijn rekening nam.

Het resultaat is verbluffend. Een snelle en wendbare machine die in het hedendaagse verkeer zeer gemakkelijk te rijden is. Absolute topkwaliteit die garant staat voor vele jaren rijplezier en te gebruiken is voor zowel toerritten als het zwaardere rallywerk.

Ik ben geïnteresseerd, neem svp contact met mij op.

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

U bent succesvol ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Te veel inschrijvingen voor dit e-mailadres.